TUTTI A PERPIGNANO

L’entitat és l’encarregada d’organitzar la gran majoria d’autocars i tot l’equip de voluntariat de l’acte.

El dissabte 29 de febrer el Consell per la República Catalana té previst celebrar una gran mobilització a Perpinyà. L’Assemblea, com a membre del Consell, s’encarrega en aquest cas de gestionar tot l’equip de voluntàries i voluntaris així com d’organitzar la gran majoria d’autocars que sortiran d’arreu.

Prop de 200 assemblees territorials de l’entitat ja tenen més de 400 autocars plens a dues setmanes de l’acte i el ritme de reserves segueix augmentant, fins al punt que hi ha territorials que ja tenen totes les places plenes.

Les persones que estiguin interessades a reservar alguna plaça, només cal que contactin amb la territorial més propera per gestionar-la.

Obert un formulari web per inscriure’s al grup de voluntariat de la mobilització

L’Assemblea ha posat en marxa un web per a totes les persones que vulguin col·laborar com a voluntàries o voluntaris. Per inscriure-s’hi només cal que visitin l’enllaç perpinya.assemblea.cat.

 

INIZIO: 29 Febbraio 2020 - 12:00
CHIUSURA: 29 Febbraio 2020 - 16:00
test

Altri eventi

Forum del mediterraneo

Si terrà il prossimo 30 marzo, presso la Sala “Mattarella” del Palazzo Reale di Palermo (sede dell’ Assemblea Regionale Siciliana) il Convegno internazionale: “FORUM DEL MEDITERRANEO – Nazioni …

Forum del mediterraneo Leggi tutto »

TUTTI A PERPIGNANO

L’entitat és l’encarregada d’organitzar la gran majoria d’autocars i tot l’equip de voluntariat de l’acte. El dissabte 29 de febrer el Consell per la República Catalana té previst …

TUTTI A PERPIGNANO Leggi tutto »

Torna su